Engrosfrukt

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Engrosfrukt AS samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på post@engrosfrukt.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har lagret om deg.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, tlf-nummer osv.

Formålet med behandling av personopplysninger
Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi og våre grossister trenger disse opplysningene for å bekrefte deres bestillinger, ta kontakt vdr levering, sende fakturaer og ellers holde kontakt med deg for å informere om sesongvarer, tilbud, åpningstider osv.

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvordan vi samler inn personopplysninger
Vi samler inn opplysninger som navn, telefonnummer og e-post via kontaktskjema, mail fra deg eller opplysninger sendt fra et kjedekontor. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg.

Opplysningene blir registrert i vårt CRM-system.

Hvem som har tilgang til dataene
Det er kun vi som er ansatt i Engrosfrukt AS som har tilgang til personopplysningene dine, samt våre grossister og systemleverandører som vi har databehandleravtaler med. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjepart.

Hvor lenge lagrer vi data?
Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter avsluttet kundeforhold sletter vi opplysninger som ikke er viktige for regnskapsdokumentasjons senest 6 måneder etter avslutning.

Din rett til innsyn, retting og sletting
Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være andre spørsmål.